«Французький поцілунок» – найпопулярніший салат в кафе і ресторанах

ПОЛІТИКА-ПОДІЇ УКРАЇНИ

Салат свіжий пікантний, ніжний, ситний і з ідеальним поєднанням всіх продуктів. 

Особливий шик — в сирній присипці, тому беріть для страви якісний твердий сир і тоді смак салату розкриється повною мірою.

ПРИГОТУВАННЯ:

Для початку дрібно нарізаємо цибулю і маринуємо її в солі, цукрі, оцті. Добре перемішуємо все, заливаємо окропом і ще раз перемішуємо.

Ми залишаємо цибулю маринуватися до тих пір, поки вся маса не охолоне. Потім зливаємо маринад, цибулю трохи віджимаємо і додаємо до інших інгредієнтів.

М’ясо ріжемо шматочками, просушуємо паперовими рушниками і обсмажуємо до рум’яності на олії 7 хвилин на великому вогні. Перемішувати потрібно постійно, щоб шматочки не згоріли, а рівномірно присмажилися. Майже в кінці солимо і перчимо, викладаємо на паперові рушники, щоб стік зайвий жир.


Помідори розрізаємо на 2 частини, забираємо чайною ложкою насіння з рідиною і ріжемо кубиками.

Викладаємо в салатник м’ясо, помідори, додаємо цибулю і сир, порізаний кубиками.

Трохи сиру залишаємо для посипання салату.

Заправляємо салат майонезом, перемішуємо і пробуємо на сіль.

Посипаємо зверху тертим на дрібній тертці сиром і подаємо до столу.

Джерело:souspark.ru



Поділитися в соц.мережах

Добавить комментарий