Ніжне, м’яке, ароматне сало в розсолі за перевіреним рецептом

ПОЛІТИКА-ПОДІЇ УКРАЇНИ

Сьогодні хочемо поділитися з вами улюбленим та перевіреним рецептом, інформує Ukr.Media.

Інгредієнти:

сало — 800 г

вода — 750 мл.

сіль — 75 г

лавровий лист — 2 шт.

чорний перець горошком — 5 шт.


запашний перець — 3 шт.

часник — 4 зуб.

Приготування:

Приготування цього смачного сала почнемо з приготування розсолу. Воду виливаємо в каструлю і ставимо на плиту.

У закипілу воду додаємо сіль, лавровий лист, чорний і запашний перець, проварюємо розсіл 5 хвилин. Даємо розсолу повністю охолонути, а поки займемося приготуванням сала.

Ріжемо сало невеликими прямокутними шматочками, часник чистимо і ріжемо пластинами.

Беремо банку об’ємом 1 літр і заповнюємо її салом з часником. Зверху заливаємо повністю остиглим розсолом і залишаємо просолюватися 2 дні при кімнатній температурі і потім 2 дні в холодильнику.

Готове сало дістаємо з холодильника, зливаємо розсіл і обсушуємо. Якщо сало багато, залишаємо собі шматочок, а решту замотуємо в фольгу і зберігаємо в морозилці, так воно краще зберігається.

Обов’язково спробуйте приготувати сало за цим рецептом, впевнені — вам сподобається. Ніжне, м’яке, ароматне сало в розсолі готове! Більш докладний рецепт приготування дивіться на відео. Приємного апетиту!



Поділитися в соц.мережах

Добавить комментарий