Зберегти в кулінарну книгу
Складові
Цукор 1 склянка
Яйця 2 шт.
Масло 75 г
Сметана 220 г
Борошно 1,5 склянки
Сода 1 ч. л.
Волоські горіхи 50 г
Родзинки 190 г
Цукрова пудра 50 г
Додати в список покупок

Покроковий рецепт приготування

  1. Яйця з цукром збити до утворення білої маси. Додати розтоплене масло, сметану і погашену оцтом соду.
  2. Добре збити, додаючи борошно.
  3. Невеликі формочки змастити олією, розлити тісто, не заповнюючи форми цілком, додати в кожну трохи родзинок, посипати нарізаними горіхами.
  4. Випікати в попередньо нагрітій духовці на повільному вогні приблизно 20 хвилин. Готові маффіни остудити і посипати цукровою пудрою.
Поділитися рецептом






Спробуй ще

Сливовий пиріг

Паска домашня

Медові млинці

ІСПАНСЬКІ БУЛОЧКИ “ENSAIMADAS”

Гарбузовий хліб

Горіховий пиріг – рецепти

Паляниця на Спас

Пісний пиріг з яблуками

Пиріг з яблуками від Ектора Хіменес-Браво

Кращі рецепти з яблуками на Яблучний Спас

Що приготувати на Яблучний Спас

Мафіни з чорницею

Що приготувати із черешні

Випічка з черешнею

Що приготувати на День матері

КопироватьAMP код

от admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *