Надоїли класичні голубці, тоді спробуйте новий рецепт, не пошкодуєте.

для голубців:

1 качан капусти

500 г рису

150 г фаршу

1 цибуля

1 морква

олія

100мл. води

сіль і перець

для заправки:

30 г сметани

100 г сиру

2 томати

3 зуб. часнику

кріп та петрушка

сіль і перець

Приготування:

Капусту покладіть на 5 хвилин у мікрохвильову піч, потім під холодну воду. Відокремте листя. Рис відваріть до напівготовності. На сковороді пересмажте терту на тертці моркву та порізану цибулю.

Змішайте фарш, рис, моркву, цибулю, посоліть і поперчіть. На лист капусти викладіть начинку, загорніть кожен лист у рулет. Викладіть рулети для випічки.

Запікайте голубці за 200 градусів півгодини.

У чаші змішайте тертий сир, часник, зелень, томати кубиком, сметану. Викладіть цю частину страви поверх голубців та запікайте ще близько 10 хвилин.

КопироватьAMP код

от admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *