Скільки цей шматок м’яса лежить у морозилці? Рік? Може, він уже зіпсувався і його варто викинути? А ще масло залежалося!

Міністерство сільського господарства США пояснює, що заморожені продукти (від – 17 градусів за Цельсієм) у морозильній камері не псуються.

Повідомляє poradnytsya.info

Страждає лише їхня якість, пише The Huffington Post.

Наприклад, заморожений банан не буде зіпсованим і через 2 роки, але смакуватиме та підтримуватиме свій колір і кремову текстуру лише близько 3 місяців.

Заморожування сповільнює рух молекул, мікроби входять в неактивну стадію, сповільнюється ріст мікроорганізмів, які спричиняють псування продуктів і харчові хвороби, пояснюють у міністерстві.

Після розморожування мікроорганізми знову стають активними.

Ми переклали рекомендації міністерства сільського господарства США щодо того, скільки можуть перебувати продукти у морозильній камері до того, як почнуть втрачати свою якість (не псуватись).

Редакція сайту вдячна Вам за те, що читаєте нас! Ми стараємося зробити наш вміст, максимально корисним для Вас!

КопироватьAMP код

от admin

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *